la paraula clau és clau

11 d’abril, 2006

Visita de l'Albertillo

Dins l'agenda de visites de la meva escapadeta en terres foranes hi havia programada (com no podia ser menys) la trobada amb l'Albert (aquell que un dia em va acollir a Cophenague), amic i col.lega d'incomptables aventures (i les que falten).



No es pot dir que haguem perdut el temps, tot hi que els matins són sagrats i s'han de guardar els bons costums, (un cafè i ous ferrats a les 2 del migdia amb el pijama, entren molt bé) sobretot si la nit anterior l'has dedicat a engrossir la teva panxa a base de suc de malta fins que el sol et fa anar a dormir.

Hem aprofitat que l'Albert ja coneixia Bèlgica per anar a visitar llocs que cap dels dos hagués estat, entre els que destaquen les reserves naturals de Bourgoyen (a menys de 30' de casa en bici), i la platja de Knokke que és un dels únics racons de la costa Belga on s'ha protegit l'entorn de l'especulació urbanística costera.
Deixarem que les fotos parlin per si soles, així es despedeix un dia a Bèlgica.








Gràcies Albert, han estat uns dies collonuts!
bé bé i ... bones vacances a tothom!

salut!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Iea col.legaaaa!!! La primera foto està que niquelá com diuen els txabalillos de les planes. La veritat és que han estat uns dies increibles man. Tenia motes ganes de veure't i, pq no dir-ho, NECESSITAVA UNES VACANCES. Ara ja torno a estar currant aki a l'elèctric recordant tot el que va a passar a kbh, incloent la teva genial visita. Cuida't mestre, i disfruta de l'erasmus q per això està.
Ets un crack

19:17  
Anonymous Anònim said...

Que cabrons, vosaltres que podeu fer vacances xDD

Ja m'ha explicat cosetes l'Albert!!

Aviam si ens ensenyes el nou piset!!

13:40  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home