la paraula clau és clau

26 de febrer, 2006

"clochard avondeten"



Ahir vem celebrar l'aniversari del Tom, un dels companys de casa. El fet és que era un tipus de festa que s'anomena "clochard" i això vol dir que s'hi ha d'acudir vestit d'estriparrates, és a dir més o menys de "sensesostre", ah! i s'ha de menjar amb els dits. El que veieu a la foto (feu-hi clic per ampliar) és el menjador de casa degudament customitzat, molt autèntic.
Jo, amb les magistrals instruccions del Ferran a través del mail, vaig preparar el "drinking" a base de caipirihna, i s'ha de dir que tot hi que no és el millor temps per begudes fredes... va durar menys que un telediari.

Res doncs que avui començen les "Spring holidays", que per mi són com unes vacances dins d'unes altres, i amb uns amics aprofitarem per anar als carnavals de Köln que diuen que són la bomba, així que ja us explicaré.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

xDD Havies d'anar amb un rollo de precinto a la mà???

11:42  
Anonymous Anònim said...

Wa boel el dadiere!

Bueno tu, que te dic: hallo!!!
Aviam com van les jupilers...

apa noi, ens veiem demà!
adewwwww!!!! :)

la de 2n de Bachelor...

23:14  
Anonymous Anònim said...

quines festes més estranyes que us munteu per lla dalt!!! He estat a festes de pijames, festes de les creps, festes de trans i festes de la cervesa, però mai havia vist una festa de rodamons!!!
keda clar que qualsevol nom/adjectiu és bo si va acompanyat del substantiu FESTA
ale. salut company
el brat q s'ha afaitat

16:22  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home