la paraula clau és clau

06 de març, 2006

Karnaval und Bieren in Köln


Com ja us havia avisat, durant les "Spring Holidays" Vem aprofitar per visitar el país veí, en aquest cas Alemanya, concretament Köln (Colònia) i les festes de carnestoltes, que és la pedra angular del folklore local, i com no podia ser menys vem muntar un taller de disfresses a lo "Cepitu", d'algo havia de servir xupar-me tans anys la comissió de carnestoltes (eh David?).



Bé doncs, podriem dir que vem escollir un tema si més no provocador, anavem de cervesa Belga, tot un guant a la cara pels mil.limètrics, patriotics i orgullosos Alemanys, s'ha de fer país no?

Abans però de començar amb la "carnassa" que sé que és el que voleu colla de morbosos, us diré que a Köln devem la "Kölnisch Wasser" també coneguda com a aigua de colònia, és doncs aquí on podreu trobar la fàbrica de perfums més antiga del món la "Farina-Haus" (m'estalvio tota mena de comentaris obvis), també dir que la de Colònia és la catedral més gran d'Alemanya i també el monument més visitat de la república, no sé que els passa a aquesta gent del nord que sempre s'entesten en ser els més d'alguna cosa. A la següent foto podeu veure el bonic perfil de la ciutat desde una de les vores del Rhin, i la ja esmentada catedral o "Dom" com en diuen ells.



i ara... la festa,
Vem decidir "buscar brega" i (a mode d'experiment sociològic) vem camuflar-nos de JUPILER una de les marques de cervesa Belga més coneguda entre els erasmus, no és la més bona però sí de les més barates, així és com començem la nit. (primera ronda)



La festa (a Barbarosaplatz) està bastant ben muntada, em va recordar una mica a l'aquelarre de Cervera, tot hi que potser no tant animalot, orquestres al carrer, fogueres, parades de "refrescs", tots els locals i antros de la ciutat, oberts, un munt de curiosos que es volien fer fotos amb nosaltres ( les disfresses van arrasar)... ah i una mica de cervesa... bé vull dir una mica més de la que podiem assimilar.
En fi, que aquesta era la nostra actitud un rato més tard... (la penúltima ronda)





i com es diu en els contes, tot va bé si bé acaba... trobar el hostel i després el llit va ser una epopèia d'herois, però finalment vem reconfortar-nos en "el descans del gran guerrer".

Bé doncs, que us recomano les festes de Köln.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

la veritat és que les disfresses porten el teu "sellu" sense cap mena de dubte!
quina enveja que em fas!
i el carnaval pinta molt guai!
Bueno nen, ara sóc jo la que marxa, encara que només siguin 4 dies...
una sobrassada!

16:49  
Anonymous Anònim said...

s'ha de reconèixer que ets el millor!! quines llaunes tio !!
suposo que amb tanta cervesa, les visites a "can roca" eren constants... o ho feieu al carrer com al dibuix?
la foto de Köln és super!

18:25  
Anonymous Anònim said...

... mateu, ara que estas ficat amb això de l'erasmus... enterat a veure si hi ha alguna cosa semblant pels... be, pels que "ja no som tan joves".
...i no dubtis a apuntar-m'hi
ptons.

20:46  
Anonymous Anònim said...

jejejeeeeeejijijiiiiiiiijejejeje
jajajajajajajaijijijijijijijiiiii
jiijijiiiiiiiiiiiiiijajajajajaja
jejejejejejejejejiiiiiiiiiijeeeee
jeeeeeeeeejijijijijiijijiiiii...

by Zlinx.

21:44  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home