la paraula clau és clau

27 d’abril, 2006

Os "tugas" sobem a ver-me em Gent.

El divendres passat van pujar a Gent el Pedro i l'Ana, amb els que m'uneix una amistat forjada entre el curro i el bar Selene (c/ de la lluna 28, BCN), dos Lisboetas molt bons embaixadors de les seves terres de les quals vem poder gaudir l'estiu passat la Glòria i jo, também são meus professores particulares de portugés.



Crec que aquest cop hem batut rècords: (en 4 dies)

- enclaus: Gent, Bruxelles, Knokke, Antwerpen, Brugges i Lille.
- patates: 2 andaluses, 1 curry, 1 tartara, 2 cocktail, 1 mammut.
- pralinés: 250 gr.
- birres: no me'n recordo (bona senyal!)

Ha estat divertit retrovar-nos de nou lluny de les fronteres ravalenques per ampliar coneixements entre conya i conya, llàstima que aquí no facin els cafès tant bons com al "Selene" ni tant barats com a Lisboa, però un bon gofre després de dinar ho arregla tot.

Muito obrigado pela visita gajos!

ps: ah!, nota freak: mentre compravem pralinès ens vem trobar al president de l'associació de gossos d'atura de Bèlgica (tot un producte a importar, si senyor!), que precisament baixava a Puigcerdà a preparar-se pel concurs de Bellver de Cerdanya, si és que al món hi ha gent per tot!

salut!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Carai Mateu!! Quantes visitetes!! Què bé que t'ho passes, ai que ver! Soy una llamita y quisiera ser hoguera, pa decirle al mundo legalité en...!! jejeje Un petonàs i cuida't mooolt!
Anna.

14:52  
Anonymous Anònim said...

Uo! Que freak!!!! Buenu, jo no aniré a París, que es veu que es juga noséquinafinal... però tampoc podré venir-te a veure :_( buenu, no pateixis, amb que portis un birral d'aquests quan tornis i ens el prenguem tot fent-la petar ja serà com haver vingut xD apali! no t'hi cansis! que ja veig que no ho fas!!!

marC

20:09  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home